De Waterduikers gaan vreemd

Verslag van de feestelijk zwemmiddag op 9 september 2017.

In het kader van het 40 jarig bestaan van het GGK zijn jl. zaterdag,9 september de waterduikers naar een heel andere locatie gegaan en wel het zwemparadijs in Nieuw Vennep: De ESTAFETTE.

De sub. Jubileumcommissie bestaande uit Wil, Danielle en Sylvia hebben op deze dag georganiseerd, dat ALLE waterduikers met begeleiders een feestelijke middag hadden in bovenstaand schitterend zwembad.

Ook het bad personeel werkte fantastisch mee en hadden alle speelattributen tevoorschijn gehaald

Vlak voor de opening werd moeder-eend te water gelaten met voor iedere pupil een klein eendje voorzien van hun naam.

Deze moesten eerst opgezocht worden en daarna werd er gespeeld en ook nog wat gezwommen, waarbij iedere begeleider zijn of haar pupil in de gaten moest houden.

Het laatste kwartier ging het wedstrijd-bad nog even open, zodat door iedereen, die wilde of durfde, van de duikplank gebruik kon maken.

De vreemdste en wildste capriolen werden door pupillen en vrijwilligers uitgehaald en menigeen liep een rode rug of been op.

Sommigen hadden nog een klein zetje nodig (we noemen geen namen) maar uiteindelijk heeft iedereen de sprong gewaagd.

Na het zwemmen had iedereen behoorlijk trek en was er voor pupillen, vrijwilligers, ouders en eventueel aanwezige broertjes en zusjes nog heerlijke patat met frikadel en croquet en uiteraard wat te drinken.

Waarschijnlijk liet de begroting het toe en was er voor iedereen nog een heerlijk ijsje.

Danielle, Wil en Sylvia, bedankt voor de organisatie, zwembad personeel van de ESTAFETTE, bedankt voor de medewerking en last but not least, Harry bedankt voor de foto’s.

Na een fantastische middag ging iedereen om ongeveer 18.00 uur zeer voldaan naar huis!!!
Klik hier voor de foto's!

OP NAAR DE VOLGEDENDE FESTIVITEIT !!!